Våra Superhjältar

Här kommer lite information om andra viktiga personer. Personer som för oss i vanliga fall redan är ovärderliga, men som vi också vill uttrycka lite extra tacksamhet för just denna dag.

 

ERICA NILSSON

Erica är frisör, & har varit Emmas frisör så länge Emma kan minnas, genom åren har hon också blivit en fin vän.

Erica är först & främst en av gästerna, men också den som ska ta sig an Emmas och Dennis kråkbo denna dag. Vilket de är väldigt tacksamma för.

Vi har fullt förtroende för denna enastående kvinna & frisör, som alltid gör en snygg i håret & aldrig gör en besviken.

Vill du också göra dig snygg inför bröllpet, eller till vardags. Boka då tid hos Erica, på salong ljungbacken i Genarp. Där möts du av ett leende, trevliga samtal, fantastisk service & ett felfritt resultat.

 

TOMMY NILSSON

Tommy är även han först & främst en vän & en av gästerna, som dessutom tackat ja till att vara fotograf på bröllopet & föreviga denna dag. Tommy är en person vi tycker mycket om & han är otroligt duktig på det han gör. För oss var det ett självklart val att be honom stå för fotograferingen på vårt bröllop.

 

 

 

JANETTE HOLLERUP

Janette har sedan många år tillbaka varit Emmas nagelterapeut, som alltid fixat Emmas naglar på bästa sätt. Janette har precis som Erica blivit en vän till Emma, & även Janette ligger Emma väldigt varmt om hjärtat.

En fantastisk varm & trevlig människa, som dessutom alltid ser till så att naglarna är på topp. Att ha Janette & hennes familj som gäster denna dag är för oss en självklarhet, Janette är förhoppningsvis även den som ska se till så att brudens "arbetarhänder" är på topp denna dag.

 

ALEXANDRA DÖHLE BLOMSTEDT

Emmas barndomsvän, med den vackraste sångrösten man kan tänka sig.

Alexandra är först & främst även hon en av gästerna, men har också tackat ja till att sjunga i kyrkan. Vi är enormt glada och tacksamma för det. En underbar vän sedan många år tillbaka, som så fort hon öppnar munnen inte lämnar ett öga torrt.