Toastmadame & Toastmaster

Här presenteras vår fantastiska Toastmadame och Toastmaster.

Deras uppgift blir att pussla ihop hela festkvällen. Så vill Ni hålla tal eller göra något annat, vänligen meddela dem så snart som möjligt. De behöver veta vad du ska göra, hur lång tid det tar och om du behöver någon rekvisita (t ex ljudanläggning eller projektor).

 

TOASTMADAME

HELEN

Helen är Emmas faster, en framåt & social kvinna med precis så mycket skinn på näsan som behövs. Helen är van vid att prata inför en stor mängd människor & en person som vi tror kan styra upp i princip vilket situation som helst. Varför vi valde just henne som toastmadame är helt enkelt för att vi tror att hon är precis rätt kvinna för uppgiften, och att hon kan styra upp hela programmet, ifrån början till slut, alldeles utmärkt.

Vill du komma i kontakt med Helen så kan du maila henne på helen@infomentor.se 

 

TOASTMASTER

BENGT

Bengt är en vän & granne till Emmas familj, Bengt är också pappa till två av Emma & Dennis vänner.

Förutom att Bengt är en fin människa och en bra granne, så skulle vi också säga att han är den PERFEKTA toastmastern. Bengt är inte bara rolig & social, han har också nära till skratt, gläjde och bjuder alltid på sig själv, vilket vi uppskattar enormt mycket. Vi är helt övertygade om att det är rätt man på rätt plats, och att han kommer klara uppgiften som toastmaster & allt vad det innebär alldeles utmärkt.

Vill du komma i kontakt med Bengt så finns han på tel 0706-492608