Så träffades vi

Vi träffades Valborgsmässoafton på Björka loge. Mitt på dansgolvet fick vi syn på varandra, & vi började vår kärleksresa med en onykter kyss omringade av en hel hög andra berusade människor.

kvällen avslutades med ett väldigt oklart samtal utanför ett av dansgolven, där vi knappt fick ur varandra något vettigt, mer än att vi blev vänner på facebook.

Emmas berättelse:

Kärlek vid första ögonkastet kan jag kort & gott säga att det INTE var, men något väcktes inom mig redan ifrån första stund, den där berusade kvällen i slutet av april. Där & då kunde jag dock inte, i min vildaste fantasi föreställa mig att mannen framför mig, som ifrån första stund oavbrutet pratade om sina lastbilar, sin snabba Bmw & om alla sina höga krav på en framtida flickvän, skulle visa sig var mannen i mitt liv & han som jag skulle gifta mig med. Men så blev det! Resan till dit vi är idag, har varit lång och inte alltid så enkel, men idag står vi här, som ett superteam, starkare än någonsin.

När vi långt om länge tillslut bestämt oss för att vara tillsammans så gick vi ifrån 0 till 100 på väldigt kort tid, köpte vårt första gemensamma hem efter bara 6 månader tillsammans. kort därefter blev vi även med hundvalp och ett "syskon" till Wilmer, som funnits i min familj sedan tidigare. 

För mig är Dennis ovärderlig, han är inte bara min STORA kärlek utan också min allra bästa vän. Finns även stunder då han är som en tjatig mamma, jobbig lillasyster, eller som en omogen tonårig, men trots det, så älskar jag varje sekund av vårt liv tillsammans.

& jag älskar honom, högst av allt på denna jord. Min Dennis.

 

Dennis berättelse:

Jag & grabbarna anlände till Björka runt 22.00 & spenderade till en början största delen av tiden i baren. Väl inne på dansgolvet en tid senare blev jag ständigt iakttagen av en tjej som också befann sig på dansgolvet, som visade sig vara Emma. Så fort jag tittade tillbaka på henne så vände hon snabbt bort huvudet och började titta på något annat/någon annan. Kan tillägga att detta är något vi än idag, nästan 5 år senare fortfarande inte är överens om, då Emma bestämt står fast vid att jag bara inbillat mig & att hon inte ens hade lagt märke till mig innan jag tog kontakt. Efter en stund tar jag och en kompis kontakt, vi dansar en stund med Emma & hennes vänner. Blev ett par kyssar & sedan lämnade vi dansgolvet för att prata. Jag var "rätt så bra i gasen" och pratade mycket om bland annat min gula lastbil & mina bilar.

Valborg tog slut. Vi bestämde oss för att träffas bara någon dag senare. När vi träffades andra gången så pratade vi väldigt mycket, allting kändes bra & Emma var redan ifrån start väldigt lätt att prata med. Hon var & är dessutom väldigt snygg! 

Vi träffades mer och mer, allting kändes 100 % med henne & tillslut så blev vi tillsammans. Nu står vi här idag, med två hundar, precis sålt vårt första gemensamma hus & letar nytt, och ett bröllop planerat om några månader. Ett bröllop med tjejen jag älskar mer än livet själv och ser fram emot att dela mitt liv med, tills döden skiljer oss åt!