Bröllopsfölje

Här presenterar vi vårt bröllopsfölje samt några andra personer som kan vara bra att känna till inför bröllopet

TÄRNA

EMILIA SÖDERBERG

Brudens lillasyster. En av Emmas bästa vänner. Lika som bär men samtidigt så olika. Under uppväxten var Emma & Emilia ibland mer som hund & katt men idag som varandras högra hand.

Ett sjävklart val av tärna och vi är evigt tacksam för att hon vill vara det.

Emilia som har en utbildning inom smink & mode, är även den som kommer se till så att Emmas ansikte är på plats & att sminket är intakt under hela dagen.

 

 

TÄRNA

SARA NILSSON

Brudens moster, men mer som en storasyster. Det är 13 år mellan Sara & Emma, genom hela livet har de umgåtts som systrar, bråkat som systrar men också byggt upp ett så starkt band som bara två systrar kan ha. Att be Sara att vara tärna, även det var ett sjävklart val.

Sara har en hel hög med bra egenskaper som vi uppskattar enormt mycket, bland annat så är hon en höjdare på att organisera och planera, & vi behöver all hjälp vi kan få.

 

BEST MAN

EMIL HANSSON

Brudgummens lillebror. I valet av best man så resonerade vi men framfröallt Dennis som så att han vill ha någon som står honom nära.Emil är den typ av familjemedlem som alltid finns där & som man alltid kan räkna med, även i jobbiga situationer. Därför var Emil ett självklart val för Dennis när han skulle välja vem som han ville skulle vara best man.

 

BEST MAN

MARKUS LUNDAHL

Brudgummens barndomsvän, framförallt ifrån tiden då mopeder var väldigt häftigt.

Dennis & Markus har den typ av vänskap där man ena minuten kan skälla på varandra och andra minuten gå ut & ta en öl. Det är vad vi i vår lilla familj kallar för en sann vänskap. En vänskap som har många fina år på nacken. Att be Markus att vara best man & ingå i brudföljet, även det var ett sjävklart val.

 

RINGBÄRARE 

OLIVER PERSSON

Brudens kusin. En fantastisk människa som genom hela hans uppväxt legat Emma lite extra varmt om hjärtat, beror mycket på att Emma ser så mycket av sig själv i Oliver.

Trots att det finns en viss åldersskillnad mellan oss, så är det alltid en fröjd att få spendera tid med honom. 

Även Oliver var ett självklart val att ingå i brudföljet.

 

BRUDENS MOR & FAR 

MADELEINE & JOHAN

Även de är två av våra allra bästa vänner & stora förebilder.

Madeleine & Johan är vårt bollplank i all planering & två av alla dem som hjälper oss att strukturera och organisera, Vilket behövs!

Två fantastiska föräldrar, Två personer som känner oss, bättre än vad vi ibland känner oss själva. Två jordnära personer med ett stort driv i allt det tar sig an & mycket erfarenhet bland annat när det kommer till fester. Både Madeleine & Johan älskar dessutom att dansa, & är inte blyga för att få med sig resten av gästerna upp på dansgolvet.

 

BRUDGUMMENS MOR & FAR

LENA & LEIF HANSSON

Lena & Leif är två fantastiska föräldrar, som trots att det har en stor familj & uppfostrat många barn alltid har funnits där till 100 % för varje barn i familjen.

Två snälla, roliga och jordnära personer. & ett extra plus i kanten till Lena som är väldigt duktig i köket & alltid lagar väldigt god mat.

 

MORMOR

SUSANNE ANDERSSON

Emmas mormor Susanne.

Hon har alltid varit som en bättre hälft till Emma under hela Emmas uppväxt, samt en person som har en STOR plats i både Emmas & Dennis hjärta.

Förutom att vara en av de som står högst upp på gästlistan så har även hon ett finger med i spelet, Susanne ansvarar för det där lilla extra inför dukning till middagen, detaljer till bordsdekorationer och ja, allt det där som sätter pricken över i:et på dagen som förhoppningsvis blir den bästa i Emma & Dennis liv.

 

 

KNUT-INGE ANDERSSON

 

Sist men inte minst så vill vi presentera Emmas morfar Knut.

Knut har alltid varit en alldeles utmärkt morfar, men det var först när Emma & knut var kollegor under några år som de lärde känna varandra på riktigt & på ett helt annat plan. 

Genom jobbet gick de ifrån att bara vara morfar & barnbarn till att faktiskt bli riktigt goda vänner & kunna prata om mer eller mindre allt. Knut har också varit ett enormt stöd för Emma, bland annat när hon fick kämpa som en dåre för att lyckas med att ta sitt körkort. Världens bästa morfar!

Även Knut är mycket delaktig i bröllopet, bland annat så överraskade han Emma & Dennis stort med en fin detalj till bröllopet, en detalj där det krävs en hel del tid & en hel del arbete ifrån hans sida. Vilket brudparet är väldigt glada & tacksamma för.